IT 230v vekselrettere fra Deye

Suncel presenterer 1-fas, IT 230V og TN 400V vekselrettere fra Deye. 

Det er med stor glede at vi har i løpet av høsten mottatt samsvarserklæring for disse vekselretterene. De er nå godkjent til bruk i det Norske IT nettet. At vi sitter med en ny serie med invertere som nå er testet og designet for det norske nettet gjør at vi kan tilby en større variasjon i produkter en tidligere. 

Som solcelle-inverter produsent er DEYE ikke av de eldste, men de er en global leder innen varmepumpe segmentet og har lang erfaring med inverterteknologi fra disse produktene. De som har øye for det kan legge merke til at inverterende fra DEYE er utrolig solid bygd og har en spesielt høy kvalitet på den mekaniske gjennomføringen. Dette er noe du vil sette pris på når inverterer skal stå ute under alle forhold.

Som leverandør opplever vi DEYE som responsive og raske med god kapasitet og fokus på Norge. Vi ser frem til å utvikle markedet for dette flotte produktet som sammen med mikroinvertere og hybrid/offgrid inverter tilbyr en full "range" med produkter som ikke er matchet av mange.  

Deye er et nytt produkt i markedet som utfordrer eksisterende produkter på markedet både på kvalitet og i pris. Deye vekselrettere er også spesielt designet for det Norske nettet. Utrolig enkel oppsett, kommuniserer med tibber. Gode kommunikasjonsmuligheter med app og lignende for overvåkning av energiproduksjon. Kommer i mange forskjellige størrelser:

  • 1-fase fra 2 kW opp til 6 kW 
  • 3-fase IT 230V fra 6kW opp til 50 kW
  • 3-fase TN 400V fra 6kW opp til 110 kW 

Ikke bare er DEYE en økonomisk gunstig vekseleretter, men den oser også av kvalitet!

200kw-sun-50k-g.jpg