Hva kan vi hjelpe deg med?

Suncell_Foto (39 of 71).jpg

 I SUNCEL er vi på jobb for å hjelpe andre å lykkes med solenergi. Bransjen er preget av mange aktører og svært mange ukjente merkenavn. Ved å etablere oss som Norsk grossist med lager i Mandal gir vi trygghet og forutsigbarhet for våre partnere.

Gjennom å tillby gode priser på aktuelle produkter, og seriøs oppfølging av våre kunder, ønsker vi å være en betydelig aktør i den utrolig spennende vekstfasen solenergibransjen nå går inn i. 

 

Entusiasme for faget!

Det skal være hyggelig å ta opp telefonen til SUNCEL. Vi verdsetter mennesker.  I SUNCEL skal vi være helt fremst når det gjelder å finne de gode produktene og de gode løsningene, slik at når du samarbeider med oss så vet du at du henger med i utviklingen.

Vi elsker å finne nye produkter og løsninger og er stadig på jakt etter noe som er bedre eller enklere. Vi følger med og er i forkant av teknologiutviklingen.

Det har vert viktig for oss å være mindre sårbare og sørge for at vi har en bredde av leverandører som klarer å levere. Dette mener vi at vi nå har fått på plass. 

God rådgivning

Hos oss kan du forvente å få god rådgivning og hjelp til å løse tekniske problemer. Vi vil også utvikle kurs og opplæringspakker som kan gi deg en god start på å begynne med solenergi.

 

Suncell_Foto (57 of 71).jpg

Lene Faber: Dagli Leder

Lene Faber har lang erfaring med å bygge opp og vedlikeholde partnerskap og forhandlernettverk i betalingsbransjen. Hun ser nå frem til å operere sammen med dyktige medarbeidere på fornybar energi, og å bygge opp Suncel AS til en betydelig aktør i proffmarkedet for solenergi I Norge. 

Suncell_Foto (52 of 71).jpg

Wafa Mohammadi: Forretningsutvikler/Elektro Ingeniør 

Wafa er elektroingeniør med spesialisering innen solenergi. Han har over 3 års erfaring som ingeniør men også salg, markedsføring, strategi og forretningsutvikling innen solenergibransjen. Wafa har jobbet med kalkulering, prosjektering og prosjektledelse av solcelleanlegg med varierte størrelser og omfang. Hos sin forrige arbeidsgiver har han realisert offentlige solcelleprosjekter, større industriprosjekter i privatsektor i tillegg til å ha vært med å realisere mindre eneboliger og jordbruks prosjekter. Wafa er glad i utfordringer og ser alltid etter gode, bærekraftige og effektive løsninger. Han er alltid blid og vil alltid hjelpe så godt han klarer.

Suncell_Foto (65 of 71)Knutliten.jpg

Knut-Erlend Rosvold: Produktutvikler/Elektronikk ingeniør

Knut-Erlend har jobbet med solenergi siden 2010. Fram til 2019 etablerte han produksjon av solfangere i bedriften Innovaz MMC og i 2013 etablerte han solcellebedriften Provitaz MMC som i dag er markedsleder i Azerbaijan . I 2019 ble han med på å etablere function Energy AS i Norge, som i dag er fusjonert inn i SUNCEL AS. Han er også medgründer i en rekke andre startups som utvikler solcelletekniske løsninger. Solenergi er en stor lidenskap og interesse. Solceller er fremtidens byggemateriale og drømmen er ubegrenset energi til alle mennesker fra solens utømmelige kilde. Knut Erlend er engasjert i mange internasjonale prosjekter og nødhjelp for å bekjempe energifattigdom.  

Suncell_Foto (45 of 71).jpg
Suncell_Foto (13 of 71).jpg