Montasjemateriell fra Rauli

Montasjemateriell fra Finsk produsent tilpasset de aller fleste tak og fasade i Norge

Montasjemateriell fra Finsk produsent tilpasset de aller fleste tak og fasade i Norge. Rauli har 30 års produktgaranti på sine produkter, noe som er markedets lengste garantivilkår. Produktene er av pulverlakkert høyfast SSAB stål. Montasje krokene fra Rauli fordeler last på tak og klarer å ta i mot opp til 800 kg med last uten å knekke. "All in One" brakettene er designet for de aller fleste tak, med muligheter for å bruke skinner fra andre produsenter. 

Leverandøren Rauli er markedsleder på installasjon av solcelleanlegg i Finland. De utviklet montasjesystemet for ekstreme nordiske forhold, men også for å effektivisere installasjon av solcelleanlegg i Finland der mange installasjoner skjer i kaldt vær. De har hatt stor suksess med dette produktet på 3 områder: 

1) Installasjonstid: Få deler og skruer, enkel for bæring og rigg på tak. Enkelt å montere på tak, som resulterer i kjapt, trygt og enkelt installasjon. 

2) Kvalitet: Tåler tøffe klima og er tilpasset nordisk forhold. Alle delene fra Rauli er produsert i pulverlakkert høyfast SSAB stål. Det har høy korrosjons motstand og tåler stor belastning. 

3) Allsidighet: Produktet er tilpasset de aller fleste nordiske tak og fasader. Med få variasjon av produktutvalget som gjør systemet anvendelig når det gjelder installasjon. 

Type tak: 

  • Takstein
  • Takpapp/Shingle
  • Trapes
  • Båndtekke
  • Taksteinplate (Aluminium/stål)

Rauli produserer også montasjesystem tilpasset de aller fleste fasadene i Norden. Montasjesystemet består av få deler, toppskinne, bunnskinne, skruer, endeliste og klemmer. Enkelt å installere ved å plassere panelene på enden også skyves disse panelene på plass, etter at skinnene er montert. For alle som har gjennomført fasademontering kan de forstå hvor avlastende dette er!