Nyhet fra Deye: Større PV Vekselrettere/Invertere/Omformere for IT-nett i Norge

Effektområde for disse invertere/vekselrettere/omformere fra 60 kW til 75 kW, en av de første i denne størrelsen

Norge skiller seg fra mange andre europeiske land med stor utbredelse av 230V IT-nett. Til nå har de fleste vekselrettere for 230V IT vært opptil 50 kW. For å møte behovene til det norske markedet, introduserer Suncel i samarbeid med Deye vekselrettere med et effektområde fra 60kW til 75kW. Det er nok er blant de første i denne størrelsen.

 

Spesielt tilpasset for Norge

PV vekselrettere fra Deye er spesielt designet for den norske infrastrukturen. Mens så si alt utstyr er lagd for 400V TN-nett, er disse vekselrettere skreddersydd for å fungere sømløst med 230V IT-nett i Norge.

 

Tekniske Spesifikasjoner:

- 8 MPPT-innganger gir fleksibilitet i installasjonen.

- Muligheten for opptil 4 strenger per MPPT forenkler designen (husk sikringer over 2 strenger).

- Produktene tåler en maksimal DC-inngangsspenning på 800V.

- Vekselrettere overholder strenge internasjonale standarder, inkludert IEC/EN 61000-6-1/2/3/4, IEC/EN 62109-1 og IEC/EN 62109-2.

- Med en 0-eksport-funksjonalitet og en dimensjonert levetid på >20 år, er påliteligheten en av våre prioriteringer, og produktene har en maksimal effektivitet på 98,8%.

 

Garanti og Levetid:

Deye har 5 års produktgaranti på disse produktene, med mulighet for utvidelse. Med en forventet levetid på omtrent >20 år, kan kundene stole på pålitelig ytelse over tid.

 

Fordeler for Kunder:

Reduserer installasjonskostnader ved å tillate flere panelstrenger på en vekselretter, noe som reduserer behovet for flere vekselrettere. Dette resulterer i lavere kostnader for materiell og arbeid, samt raskere installasjon.

 

 

Suncels serviceverksted

Kundestøtte og Service:

Suncels egen serviceavdeling samarbeider tett med produsenten DEYE for å minimere nedetid og gi støtte under installasjonen. Kundestøtte er en av våre viktigste fokusområder. Hos Suncel skal forhandler få support når det er behov for det.

Vekselretteren kan enkelt settes opp med wifi på solarmann eller modbus protokoll for kobling mot datalogger.

 

Kundefeedback:

Flere av Suncels kunder har gitt tilbakemelding om at Deyes vekselrettere ikke bare er rimeligere, men også like enkle å sette opp som konkurrerende produkter.

 

Kostnadsfordel:

Deyes vekselrettere er rimeligere enn andre alternativer i markedet, og Suncel hjelper kundene med å beregne sin avkastning på investeringen (ROI).

Med Deyes vekselrettere for IT-nett i Norge får du pålitelighet, effektivitet og kostnadsfordeler som gir lønnsomhet for ditt prosjekt.

 

Deyes vekselrettere med produktark og spekk finner du i vår nettbutikk; https://partner.suncel.no/produkter/vekselrettere

 

I Suncel er vi svært dedikerte og hjelper gjerne med å finne den beste løsningen for din kundes behov. Ta kontakt på salg@suncel.no eller ring oss på 96 00 90 45

Følg oss gjerne på LinkedIn eller Facebook